Kontinentalseng Guide 2020: Vælg den bedste kontinentalseng

Kontinentalseng Guide 2020: Vælg den bedste kontinentalseng

Kontinentalsengen er blevet et af de foretrukne valg når der skal købes nye seng. Det er den af to overordnede grunde: den er utrolig komfortabel og så passer den designmæssigt godt ind i de fleste moderne hjem. En kontinentalseng er heller ikke en delvis seng, hvor der skal købes diverse tilbehør til, du får en samlet løsning hvor du selv vælger fasthed, farve, sengegavl, topmadras og sengeben.

Kendetegnet ved kontinentalsenge er at de er meget høje og derved skal man ikke stige op ad sengen om morgenen, hvilket er en utrolig komfort og dejlig fornemmelse i kroppen. Derudover er de kendetegnet ved deres flotte design, som blot er en bonus oven i den komfort de giver. Designet på kontinentalsenge er utroligt flot og funktionelt, hvilket gør at sengen giver ro i soverummet og et flot finish.

Vi har i denne artikel forsøgt at samle nogle af de bedste senge på markedet, som samtidigt er på tilbud med store besparelser. Det er ikke alle sengene i artiklen der er nedsat, men vi har gjort alt hvad vi kunne for at finde de bedste tilbud på markedet lige nu.

Flere af de nedenstående modeller findes desuden både i flere størrelser og farver, så du har altid mulighed for at finde en fantastisk model, der passer til lige netop dine behov.

Senge i denne guide:

#1 Norland Luksus Kontinental

Ønsker du en prægtig og nydelig seng, som har en god højde fra gulvet, får du her en af vores bedste senge i NORLAND Kontinental-serien. Det er luksus i flere lag, som er skabt til at facilitere den perfekte søvn, som alle vel i bund og grund ønsker. Sengen er yderst kompleks i sin opbygning, da der er tænkt på det hele, hvad angår behov og luksus. Har du brug for en bedste seng, kan vi på det varmeste anbefale denne stabile kontinentalseng, som har alle de gode egenskaber, din krop har behov for.

3 madrasser for optimal komfort

Sengen er bygget i tre lag - nemlig en vendbar springmadras og en boksmadras. Springmadrassen indeholder pocket-fjedre, som sikrer stabiliteten i sengen - og de har hele 5 zoner med skuldre- og hoftezoner, som giver maksimal støtte særligt ved nakke, skuldre og lænd. Pocketfjedre er de fjedre, der bl.a. afgør fastheden og hårdheden i sengen. Sengen fås i medium eller fast hårdhed. Som et sidste lag før topmadrassen har vi over fjedrene et lag af 25 mm Cooltex-polstring samt en 8 cm træramme en lamelbund med 12 cm bæreskum. Både fjedre og træramme kommer med 25 års brudgaranti, hvilket indikerer, at vi står 100% inde for kvaliteten af denne lækre seng, som fås i farverne lysegrå og mørkegrå.

Lækker, tyk topmadras, som er vaskbar

Som det tredje og øverste lag har vi en vaskbar topmadras som fås i to typer; Latex eller Celcius. Med denne model følger en 60 mm Luksus Topmadras, som øger komforten og den totale oplevelse af at ligge i en seng, der er så helstøbt og gennemtænkt som denne. Hvilken type topmadras, der passer til dig, er meget op til dine behov. Sveder du meget om natten og har det varmt, kan vores Latex model være utrolig rar og behagelig at sove dem. Den ventilerer godt og grundigt samt giver utrolig god støtte og virker trykaflastende, således at du ikke synker uhensigtsmæssigt langt ned i topmadrassen.

Du kan læse mere om Norland Luksus Kontinental her.

Norland Luksus Kontinental 160x200 cm.

Fordele ved Norland Luksus Kontinental:
 • DANSK produceret kontinentalseng
 • Nordisk KVALITET som skinner igennem i alle materialer
 • 3 komfortlag som sikrer sublim komfort
 • Valgfri Luksus Latex eller Wonderpur TOPmadras m. vaskbart 3D betræk
 • 25 års GARANTI
 • Totalhøjde med 10 cm ben: 64 cm
 • GRATIS levering - 10-20 hverdage
Til butik

Norland Luksus Kontinental findes i følgende størrelser:

#2 Krone Kontinental

Krone Kontinental er en af vores fremmeste modeller inden for Krone-serien. Det er en yderst lækker og behagelig kvalitetsseng, der byder på masser af unikke egenskaber, som er vigtige, når du ser efter ny seng. Den er danskproduceret og udelukkende fremstillet af de fineste materialer fra top til bund. Vi har her at gøre med en stabil og robust kontinentalseng, som er udstyret med pocketfjedre, hvilket giver god åndbarhed og fleksibilitet. Søger du en seng, der tilbyder masser af liggekomfort og giver en uovertruffen nattesøvn, er denne Krone - Conti NU en fantastisk seng, som giver dig al den støtte, trykaflastning og ventilation, du har behov for. Den er fremstillet under gode arbejdsforhold med stor faglig integritet, og vi tester og kvalitetssikrer kontinuerligt for at kunne tilbyde de bedste senge på markedet.

3 enestående madrasser for optimal komfort

Sengen er bygget op således, at den er udstyret hele tre madrasser, hvilket er helt efter princippet på en kontinentalseng. Her får du en vendbar springmadras og en boksmadras med pocketfjedre i 5 zoner med skulder- og hoftezoner, som bidrager med maksimal støtte relevante steder, således at du synker perfekt ned i madrassen. Pocketfjedrene skaber fastheden og hårdheden i sengen og fås i medium eller fast hårdhed. Over fjedrene har vi et lag skum, der er fremstillet i polyether, hvilket er pakket ind i en tyk, komfortabel tekstil. Til sidst får du en lækker, vaskbar Krone topmadras, som fås i 7cm Latex eller Memory foam skum.

Kontinentalseng med formidabel komfort

En af de mange gode egenskaber ved en kontinentalseng er klart, at den kommer med et ekstra madraslag. Ønsker du en seng, der kan tilbyde masser af stabilitet, god højde, formidabel komfort og en unik evne til at ventilere og skabe et godt sovemiljø, er denne Krone - Conti NU en seng, der vil bringe dig masser af god nattesøvn. Da den kommer i to hårdheder, skal du se på dine unikke behov. Jo mere du vejer, des hårdere skal din seng være. Vejer du mindre end 75 kg, kan du med fordel vælge en medium hårdhed, og vejer du over, bør du vælge fast hårdhed. Ligger du i den tunge ende af vægtskalaen, skal du op at have en seng med endnu med støtte, hvorfor du kan se på vores Krone - Conti NU MAX, som indeholder multipocketfjedre.

Du kan læse mere om Norland Luksus Kontinental her.

Krone Kontinental 180x200 cm.

Fordele ved Krone Kontinental:
 • DANSK produceret kontinentalseng
 • 2 Komfortlag + topmadras – sikre en uovertruffen søvn
 • 5 Komfortzoner
 • Valgfri Krone 7cm TOPmadras m. vaskbart betræk
 • 15års GARANTI
 • Totalhøjde med 10 cm ben: 55 cm
 • GRATIS levering 10-20 hverdage
Til butik

Krone Kontinental findes i følgende størrelser:

#3 Highline Kontinentalseng

Highline-serien er udviklet til dig som ønsker en rigtig god komfort og støtte fra, uden dog at gå på kompromis med designet eller holdbarhed. Hele opbygningen er gennemtænkt og intet er overladt til tilfældighederne. Alle sengene i serien er flot bearbejdet og du investerer langsigtet med Highline-serien.

Et af fællestrækkene ved en Highline seng er madrassernes kvalitet og opbygning. Alle madrasser er bygget op omkring en rigtig god kvalitetsfjeder, der er pakket poser hver for sig. Madrassen har 5-Zonet pocketfjedre/ multipocketfjedre (Optil 504 fjedre pr. m2) og er med til at forme sig efter kroppen på en rigtig god måde.

Du har mulighed for at vælge mellem 3 forskellige fastheder: medium, fast og x-fast. Vælger du en x-fast madras koster det 1.000kr uanset hvilken type af seng du vælger. Til gengæld får du en madras med multipocket-fjedre opbygning, som giver en betydelig mere fast affjedring. Ens for alle 3 fastheder er at de er født med en 5-zonet opbygning. En zoneinddeling gør at eks. ens skulder kan komme bedre ned i madrassen og dermed aflaste skulder, nakke og ryg betydeligt bedre.

Du kan læse mere om Highline Kontinentalseng her.

Highline Kontinentalseng 140x200 cm.

Fordele ved Highline Kontinentalseng:
 • Dansk design og Dansk produceret Continentalseng
 • Utrolig lækker seng og pænt afsluttet med nydelige syninger
 • Opbygget med kraftig fyrretræsramme og kraftig skumpolstring
 • Lækker 60mm valgfri topmadras m. vaskbart betræk
 • Miderste madras i ét stort betræk, giver følelse af én stor seng
 • 5-zonet pocket i valgfri medium el. fast hårdhed
 • Mulighed for tilvalg til x-fast madras for personer +100kg
 • 25mm cooltex polstring for øget åndbarhed
 • Topmadrasbetræk med bambusfibre = Kølig overflade
 • Født med 10cm ben, men mulighed for mange tilvalg incl. sokkel
 • Samlet højde på 64cm incl. 10cm ben
Til butik

#4 Stockholm (Antracit)

Stockholm er vores absolut mest eksklusive og luksuriøse serie af danskproducerede kontinentalsenge. Sengen adskiller sig fra mange andre kontinentalsenge ved at være dobbeltfjedret, hvilket vil sige at du får pocket fjedre i både boxmadrasserne og springmadrassen - dette resulterer i en dybere og mere individualiseret støtte af din krop og dine trykpunkter.

Boxmadrasserne

Boxmadrasserne er Stockholms fundament; udover at give sengen højde og dens karakteristiske udseende, så bidrager de også til komforten og støtten. De to boxmadrasser er således opbygget med 250 pocket fjedre pr. m2, der resulterer i en dybere støtte end tilfældet er ved almindelige kontinentalsenge uden fjedre i bundene, hvilket især kommer dine primære trykpunkter til gode (områderne omkring skuldre samt hofte/lænd).

Springmadrassen

Stockholms andet fjedrelag findes i den vendbare springmadras. Springmadrassen er opbygget med 261 individuelle pocket fjedre pr. m2 inddelt i 5 komfortzoner. Her er støtten ekstra omhyggelig qua komfortzonerne samt de ekstra fjedre, der i kombination sørger for den helt rette støtte til netop dig og din krop. Vi kalder fjedrene i denne model "intelligent", fordi de tilpasser sig den enkelte brugers vægt og trykpunkter - derfor er du sikret den helt rigtige støtte, uanset kropsvægt og kropsform.

Som prikken over i'et får du en valgfri LUX topmadras med til sengen, der fuldender oplevelsen. Vores LUX topmadrasser er med 50 mm. kerne samt bomuldscover, der skaber en lækker og komfortabel finish på sengen. Coveret er naturligvis aftageligt og vaskbart.

Du kan læse mere om Stockholm (Antracit) her.

Stockholm (Antracit) 180x200 cm.

Fordele ved Stockholm (Antracit):
 • Eksklusiv danskproduceret kontinentalseng betrukket med en slidstærk og moderne møbeltekstil (antracitgrå).
 • Dobbeltfjedret:
  • Solide boxmadrasser med 250 pocket fjedre pr. m2.
  • Vendbar og fleksibel springmadras med 261 intelligent pocket fjedre pr. m2.
 • Inddelt i 5 komfortzoner samt polstret med 25 mm. latex for ekstra komfort, støtte og åndbarhed.
 • Valgfri LUX topmadras med 50 mm. latex eller 50 mm. memory skum samt quiltet bomuldsvat i bolsteret.
 • Du får 25 års fabriksgaranti imod ramme- og fjedrebrud.
Til butik

Krone Kontinental findes i følgende størrelser:

#5 Norland Luksus Komfort

Det er en god og gedigen kontinentalseng, som er produceret af nogle af de bedste, mest robuste og slidstærke materialer. Ønsker du en prægtig og nydelig seng, som har en god højde fra gulvet, får du her en af vores bedste senge i NORLAND Kontinental-serien. Det er luksus i flere lag, som er skabt til at facilitere den perfekte søvn, som alle vel i bund og grund ønsker. Sengen er yderst kompleks i sin opbygning, da der er tænkt på det hele, hvad angår behov og luksus. Har du brug for en ny seng, kan vi på det varmeste anbefale denne stabile kontinentalseng, som har alle de gode egenskaber, din krop har behov for.

3 madrasser for optimal komfort

Sengen er bygget i tre lag - nemlig en vendbar springmadras og en boksmadras. Springmadrassen indeholder pocket-fjedre, som sikrer stabiliteten i sengen - og de har hele 5 zoner med skuldre- og hoftezoner, som giver maksimal støtte særligt ved nakke, skuldre og lænd. Pocketfjedre er de fjedre, der bl.a. afgør fastheden og hårdheden i sengen. Sengen fås i medium eller fast hårdhed. Som et sidste lag før topmadrassen har vi over fjedrene et lag af 25 mm Cooltex-polstring samt en 8 cm træramme en lamelbund med 12 cm bæreskum. Både fjedre og træramme kommer med 25 års brudgaranti, hvilket indikerer, at vi står 100% inde for kvaliteten af denne lækre seng, som fås i farverne lysegrå og mørkegrå.

Lækker, tyk topmadras, som er vaskbar

Som det tredje og øverste lag har vi en vaskbar topmadras som fås i to typer; Latex eller Celcius. Med denne model følger en 10cm Luksus Topmadras, som øger komforten og den totale oplevelse af at ligge i en seng, der er så helstøbt og gennemtænkt som denne. Hvilken type topmadras, der passer til dig, er meget op til dine behov. Sveder du meget om natten og har det varmt, kan vores Latex model være utrolig rar og behagelig at sove dem. Den ventilerer godt og grundigt samt giver utrolig god støtte og virker trykaflastende, således at du ikke synker uhensigtsmæssigt langt ned i topmadrassen.

Du kan læse mere om Norland Luksus Komfort her.

Norland Luksus Komfort 140x200 cm.

Fordele ved Norland Luksus Komfort:
 • DANSK produceret kontinentalseng
 • Nordisk KVALITET som skinner igennem i alle materialer
 • 3 komfortlag som sikrer sublim komfort
 • Valgfri Luksus Latex eller Wonderpur TOPmadras m. vaskbart 3D betræk
 • 25 års GARANTI
 • Totalhøjde med 10 cm ben: 64 cm
 • GRATIS levering - 20-30 hverdage ( specielmål )
Til butik

Norland Luksus Komfort findes i følgende størrelser:

#6 Norland Eksklusiv Komfort

Vil du have noget af det ypperste inden for kontinentalsenge, er vores NORLAND Eksklusiv Komfort noget af det fremmeste, vi har i vores sortiment. Her får du en usædvanlig stor mængde komfort med den velkendte kontinentalseng-opbygning, der kommer i flere lag. Vi får den produceret på vores fabrik i Jylland, hvor danske, kvalitetsbevidste håndværkere bygger med stor præcision og teknisk forståelse for de forskellige komplekse elementer. Som en helhed er sengen en synergi mellem det eksklusive og det fornødne, som er fundamentet for den perfekte søvn. Ønsker du at investere i en seng, der kan give dig en kærkommen fornemmelse af, hvad en seng vitterligt kan være, er denne NORLAND Eksklusiv Kontinental et sikkert valg.

Komfort i flere niveauer

Som seng er en kontinental høj og robust. Den er bygget i flere lag end andre konventionelle senge, da den byder på komfort i flere lag. I bunden har vi en boksmadras fremstillet af langtidsmodnet svensk fyrretræ. Ovenpå boksmadrassen har vi en lækker, vendbar springmadras med pocketfjedre belagt med et 25 mm Cooltex skum, som giver endnu et lag komfort. Den er pakket ind i en tyk og slidstærk tekstil, som beskytter underlaget. Der er derfor rigeligt med niveauer, hvorfor sengen får en god højde og er nemmere at lægge sig i. Både sengeramme og fjedre kommer med 25 års brudgaranti.

Eksklusiv topmadras fuldender værket

Som om at det ikke er nok med førnævnte madrasser og komfortlag, medfølger en topmadras i 8cm i mærket NORLAND. Det er en NORLAND EKSKLUSIV topmadras, som er et niveau over vores almindelige topmadras - og denne kommer også i både Latex og Wonderpur. Hvilken af disse du skal vælge, kommer meget an på dine behov. Sveder du meget om natten og har det varmt generelt, er en Latex topmadras formidabel til at ventilere og lede varmen væk fra kroppen, så du får den rette temperatur. Den har en unik trykaflastende effekt, som gør, at du altid ligger optimalt med støtte alle de rigtige steder. Søger du noget diametralt modsat, er vores Wonderpur topmadras en særegen topmadras, som er fremstillet af en tyk memory skum, som former sig efter din krop. Den holder på varmen, og du får også god støtte.

Du kan læse mere om Norland Eksklusiv Komfort her.

Norland Eksklusiv Komfort 160x200 cm.

Fordele ved Norland Eksklusiv Komfort:
 • DANSK produceret kontinentalseng
 • Nordisk KVALITET som skinner igennem i alle materialer
 • 3 komfortlag som sikrer sublim komfort
 • Valgfri Norland eksklusiv Latex eller Wonderpur TOPmadras m. sommer/vinter side
 • 25 års GARANTI
 • Totalhøjde med 10 cm ben: 62 cm
 • GRATIS levering - 10-20 hverdage
Til butik

Norland Eksklusiv Komfort findes i følgende størrelser: